Centar za kulturu Danilovgrad

Pozorišna predstava ,,Neko bolje mjesto“

10-05-2024

 

Detalji

Pozorišne predstava “Neko bolje mjesto”, reditelja Andrije Mugoše i producentkinje Anje Kečalović, biće održana 29. maja u Centru za kulturu Danilovgrad.

Predstava govori o mladom paru, u svojim ranim tridesetim godinama, koji donosi odluku da napusti zemlju kako bi izgradio bolji život u inostranstvu. Noć prije planiranog odlaska, muškarac saopštava djevojci da neće moći da krene sa njom. U toku večeri započinje igra međusobne manipulacije, kako bi ostvarili svoje sebične porive – da ostanu zajedno ili da se upute ka obećavajućoj destinaciji. Kako noć odmiče, jedno drugom otkrivaju detalje koje nisu uspjeli da iskomuniciraju tokom veze.

Pozorišni projekat “Neko bolje mjesto” podržao je Kulturni centar 201 Engaging space, koji je u saradnji sa producentskom kućom KA Productions, doprinio njegovoj realizaciji. Tim predstave je sastavljen od profesionalnih pojedinaca. Andrija Mugoša će se ovoga puta prikazati kao pozorišni redatelj i dramaturg, a Anja Kečalović kao pozorišna producentkinja. Armin Behrem je dramaturg, a Milica Šćepanović i Jovan Krivokapić su glumci. Jelena Ivančević je scenografkinja, dok je Milica Pejović odgovorna za marketing. Za dizajn plakata zadužene su Ana Ivanović i Sara Lakićević, za kompoziciju Lado Raičković, dok je Dušan Vojinović tehnička podrška.

Gdje i kada

29. maj 2024. godine sa početkom u 20 časova, Centar za kulturu Danilovgrad

Ulaznica 3€

REZERVIŠITE
Posted in Kalendar događaja